Munte si mare


Indiferent ca alegi sa mergi intr-o statiune montana sau la malul marii, vacanta este o ocazie de curatare eficienta a plamanilor si de stimulare a sistemului imunitar. Valurile marii, aerul de munte, soarele bland al diminetilor pe litoral si linistea de la inaltime sunt cateva dintre beneficiile de pe urma carora dobandesti un tonus mai bun. Nopti albe la Vama Veche sau Misterul din Bucegi sunt doar cateva locuri care incita si relaxeaza in acelasi timp.

Sa incercam sa descoperim in cele ce urmeaza si zone care poate nu sunt foarte cunoscute, dar in mod sigur cu peisaje superbe care te vor face cu siguranta sa revii de fiecare data cu aceiasi placere si entuziasm.

Recomandarea saptamanii

  • Baile Romane – 2000 de ani de istorie
    Baile Romane – 2000 de ani de istorie Baile Romane sunt unul dintre cele mai frumoase situri istorice din Europa de Nord. Baile Romane, aflate in inima orasului Bath, consta din ramasitele remarcabil conservate ale unuia dintre cele mai mari spa-uri religioase ale lumii antice. Izvoarele termale unice ale orasului se ridica in zona, iar baile inca curg cu apa calda naturala. Baile Romane – 2000 de ani…