Calatorii de weekend

Tamplarul calator

O asociere putin ciudata de cuvinte, care reprezinta pe scurt cele 2 hobby-uri ale mele. Sunt inginer mecanic, am trecut de 55 ani. Mare parte din viata de adult am fost implicat in vanzari. Scrisul nu a facut parte niciodata din pasiunile mele, de fapt singura tangent cu acest domeniu a fost in timpul orelor de literatura din scoala. Incercati sa iertati toate greselile de stil (si poate chiar gramaticale) pe care le ve-ti descoperi in articolele scrise de mine. Combinand si pasiunea pentru crearea de pagini web, m-am hotarat sa dezvolt acest site si sa impartasesc din putina mea experienta.

Calatorii

Sa calatoresc mi-a placut intotdeauna. Am avut si sansa sa pot calatori si in afara Romaniei, dar mai ales am calatorit in Romania. Am vazut locuri deosebite, am vizitat locuri istorice, am fost la munte si la mare si am vazut orase si localitati deosebite. Nu am cautat in mod special aventura, nu am avut o pasiune speciala pentru locuri foarte salbatice dar nu m-am dat inapoi la a vizita si asemenea zone. Am vazut si zone foarte “urbane” unde civilizatia moderna este foarte vizibila, dar mai ales am cautat locuri incarcate de istorie.

Tamplaria

Prelucrarea lemnului este un hobby ceva mai nou. L-am descoperit in urma cu cativa ani. Am inceput prin a repara o masa de gradina dupa care am trecut la constructia unei custi pentru caine. Am descoperit placerea de a crea din lemn. Nu sunt un artist, nu stiu sa sculptez, nu creez lucruri de arta. Imi place sa fac lucruri utile dar si care mie sa imi placa. Am transformat garajul neterminat intr-un mic atelier pentru tamplarie. Am investit pentru un minim de unelte si de fiecare data cand timpul imi permite (mai ales in weekend-uri) intru in “atelier”.

Va multumesc pentru vizita si sper sa reveniti cat mai curand.

Cateva ganduri

Daca vreti sa va cazati...

Abonare Newsletter

Fiti informat cand publicam un articol nou.