Suntem o echipa pasionata de calatorii. Suntem dornici sa vedem locuri spectaculoase si sa intalnim oameni noi. Suntem pasionati de istorie si sa descoperim locuri istorice mai putin cunoscute. In website-ul www.anedi.eu vom povesti despre locuri deosebite si va vom impartasi lucruri pe care de multe ori nu le gasiti in ghidurile de turism. Vom incerca sa va oferim informatii utile despre atractiile turistice din Europa si nu numai.

Pentru o mai usoara identificare am grupat informatiile oferite in trei categorii: locuri istorice, la mare sau munte, sau doar un scurt city break. Mai mult decat atat, unii dintre prietenii nostri au povesti similare din alte parti ale Pamantului, la fel de interesante pe care le vom impartasi cu voi.

Asteptam si povestile voastre.

Anedi.eu nu este agentie de turism, nu vinde si nu rezerva vacante, ci va ofera ponturi si informatii de calatorie pentru a va rezerva singur vacante la tarife minime.

Recomandarea saptamanii

  • Castelul Corfe - Un simbol al puterii regale
    Castelul Corfe - Un simbol al puterii regale Timp de peste 500 de ani, Corfe a fost unul dintre cele mai importante castele regale din Anglia, un simbol al puterii depline. Castelul Corfe este o fortificatie situata deasupra satului cu acelasi nume, pe insula Purbeck, in regiunea Dorset. Construit de William Cuceritorul, castelul dateaza din secolul al XI-lea si umple un gol in dealurile Purbeck pe traseul dintre…