>

Suport flori

  • Categorie: Diverse pentru casa
  • Material: Lemn de pin
  • Dimensiuni: 185 cm x 80 cm x 20 cm
  • Finisare: castan

Suport pentru flori din lemn 100% solid: Acest suport pentru flori este realizat din lemn de brad 100%, care este cunoscut pentru rezistenta si stabilitatea dimensionala, precum si pentru rezistenta naturala la putregai si daunatori. Caracteristicile deosebite ale bradului si structurii solide fac ca acest raft sa fie durabil si suficient de puternic pentru utilizarea zilnica.

Intretinere usoara: Acest suport pentru flori din lemn de inalta calitate este construit pentru a rezista fara ingrijire si intretinere. Poate fi sters cu o pânza umeda si cu detergent de mobila.

Ornament Chic & Unic: Structura neregulata a lemnului face ca fiecare raft sa fie unic. Rafturile sunt asezate artistic pe ambele parti, de dragul frumusetii si stabilitatii.

Utilizare multipla: Aceste rafturi pot fi utilizate in multiple moduri, pentru decoratiuni, jucarii, incaltaminte, carti, plante, condimente si aparate mici, organizate in living, dormitor, gradina, balcon, curte, terasa, etc. Poate reprezenta cel mai bun cadou pentru mame, prietene, familie la ziua de nastere, nunti, Ziua Femeii si Craciun.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Mai multe din aceasta categorie:

Abonare Newsletter

Fiti informat cand publicam un articol nou.