>

De ce Handmade?

„Handmade inseamna pasiune, indemanare, rabdare, daruire, imaginatie. Handmade este arta care scoate in evidenta atat calitatile nebanuite ale mestesugarilor, cat si capacitatea acestora de a da viata unor creatii minunate si unice.”

Produsele lucrate manual implica nu doar pricepere, ci si pasiune, timp dedicat acestui mestesug, inventivitate si creativitate. in acest fel iau nastere creatii deosebite si unicate ce merita a fi apreciate la adevarata lor valoare. Spre deosebire de produsele de duzina intalnite in magazinele ce ne ies in cale zi de zi, produsele handmade au ceva deosebit, amprenta celui care le-a faurit si pentru care si-a dedicat ore intregi din simpla pasiune.

Sarbatorile, zilele de nastere, ocaziile speciale si momentele „doar pentru ca” sunt oportunitati de a oferi un cadou unui prieten, unei persoane dragi sau unei persoane speciale din viata ta. Exista ceva foarte personal si semnificativ in legatura cu un cadou realizat manual. Acorda prietenilor si familiei acel sentiment aparte cu unul dintre aceste cadouri handmade. Exista ceva aici pentru fiecare ocazie si sezon, ca sa nu mai vorbim de idei pentru toata lumea din viata ta.

Last modified on Monday, 15 June 2020 09:15