>

Dulapurile de bucatarie pot sa arate grozav

Dulapurile de bucatarie sunt una dintre cele mai importante caracteristici din bucataria ta. In cazul in care dulapurile sunt uzate, aceasta afecteaza aspectul intregii bucatarii.

Vestea buna este ca exista mai multe optiuni disponibile pentru tine care iti pot actualiza cu usurinta bucataria cu un aspect modern. Unele optiuni sunt scumpe, iar altele mai economice.

Daca iti place aspectul dulapului si dulapurile sunt in stare buna, refacerea sau refacerea dulapurilor din bucatarie poate fi o alegere buna pentru tine.

Refacerea sau refacerea suprafetei consta in inlocuirea usilor dulapului si a fatetelor sertarului cu altele noi si apoi tratarea cadrului dulapului cu un furnir potrivit. Exista multe tipuri de lemn si materiale plastice disponibile, astfel incat optiunile tale sunt practic nelimitate.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este intotdeauna cel mai bine sa angajezi un profesionist care sa faca aceasta munca. Cu toate acestea, poate fi destul de scump, de la 3500 LEI la peste 10.000 LEI. Munca dureaza de obicei 2-4 zile, in functie de cate dulapuri si sertare sunt implicate.

Daca dulapurile tale sunt slabe sau deteriorate sau doresti doar sa le schimbi designul, inlocuirea acestora este o alta optiune. Dulapurile de inlocuire pot sa nu coste mult mai mult decat refacerea / restaurarea acestora. Dulapurile noi pot adauga mai multa utilitate bucatariei tale si pot creste valoarea casei.

Daca refacerea sau inlocuirea dulapurilor din bucatarie nu se potrivesc bugetului tau, exista alternative mult mai putin costisitoare.

Prima mea alegere pentru reinnoirea aspectului dulapurilor de bucatarie este vopseaua. Ce diferenta poate face o haina sau vopsea!

Pentru un aspect retro, poti utiliza culori stridente, cum ar fi roz, turcoaz sau portocaliu. Fii curajos si picteaza modele pe dulapuri sau foloseste sabloane sau un finisaj fals. Adauga unele componente potrivite si ai dulapuri noi cu mai putin de 300 LEI!

O alta idee este sa elimini definitiv toate usile dulapului. Acest lucru nu ar fi potrivit sau chiar functional pentru fiecare stil de bucatarie. S-ar putea sa functioneze bine pentru un design de bucatarie de cabana sau chiar pentru un design antic victorian.

O alternativa la indepartarea completa a usilor dulapului este inlocuirea lor cu ferestre vechi care au dimensiunea potrivita. De asemenea, poti crea noi usi din diferite tipuri de materiale, cum ar fi bambus sau tesatura.

O alta idee pentru refacerea dulapurilor de bucatarie este tapetarea lor sau aplicarea de autocolant. Un model simplu este cel mai bun si, desigur, asigurate ca este lavabil. Nu trebuie neaparat sa acoperi intreaga suprafata. Poti taia diferite forme sau modele si le poti aplica pe suprafata dulapului. Aceasta ar fi o solutie buna pe termen scurt pentru reimprospatarea bucatariei.

Deci, asta este. Exista multe modalitati de a face dulapurile dvs. de bucatarie sa arate grozav fara a sparge banca!

Last modified on Monday, 15 June 2020 09:15