>

City Break

Bourton On The Water – Venetia din Cotswolds

Un sat englezesc fermecator in inima regiunii Cotswolds.

Satul Bourton-on-the-Water este cunoscut pentru pitorescul sau High Street, inconjurat de verdeata si raul Windrush care trece prin el. Raul este traversat de cinci poduri de piatra arcuite, joase. Acestea au fost construite intre 1654 si 1953, ducand la supranumele de "Venetia din Cotswolds".

Satul are adesea mai multi vizitatori decat rezidentii in timpul perioadelor de varf ale sezonului turistic. Aproximativ 300.000 de vizitatori ajung in fiecare an in comparatie cu mai putin de 3.500 de rezidenti permanenti.

Bourton are o serie de atractii turistice:

  • Modelul Satului este o replica 1: 9 a satului si include un model al modelului satului in sine (un model intr-un model). A fost construita de mesteri locali in anii 1930 si a fost deschisa in 1937.
  • Miniatura de cale ferata
  • Muzeul Cotswold Motoring
  • Birdland Park and Gardens, care are o colectie de pasari, de la pinguini prin papagali pana la pasari (pasari) si un iaz mare plin de somon care poate fi hranit de catre public. Exista afisaje de pasari de prada si o demonstratie de hranire cu pinguini
  • Dragonfly Maze, proiectat de Kit Williams
  • In a patra duminica a fiecarei luni, exista o piata a fermierilor

Informatii aditionale

  • Tara: Marea Britanie
Evaluati acest articol
(0 voturi)

Un City Break este o altfel de vacanta, depinzand de preferintele fiecaruia dintre noi. O multitudine de destinatii, de durate de calatorie, de preturi, toate acestea constituind factorii decisivi in vederea luarii deciziei finale. Prin City Break se pot descoperi localitati cu un farmec aparte care combina modernismul cu trecutul.

Caracterul predominant de weekend al City Break-urilor le face extrem de populare intrucat nu necesita concedii prelungite.

Un City Break la Sibiu

Plimba-te prin orasul de sus si de jos, nu te teme sa vizitezi curtile locale, deoarece ascund adesea niste pietre pretioase, se bucura de strazile sinuoase si de numeroasele cafenele. Nu rata Turnul Sfatului pentru cea mai buna vedere a orasului si a imprejurimilor.

O oaza de verdeata in mijlocul orasului

Parcul IOR actualmente Parcul Alexandru Ioan Cuza este situat in partea central-estica a Bucurestiului, in sectorul 3, in perimetrul delimitat de strazile Camil Ressu, Liviu Rebreanu, Campia Libertatii, C-tin Brancusi, Baba Novac si Nicolae Grigorescu.