Imprimă această pagină

Sibiu – city break

Sibiul este unul dintre cele mai pitoresti si fermecatoare locuri de vizitat din Romania si fara indoiala ca te vei indragosti de el. Orasul a fost fondat in secolul al XII-lea de colonistii germani si poti gasi numeroase ramasite ale culturii lor pana in zilele noastre.

Cand te plimbi prin oras, s-ar putea sa simti ca cineva te priveste - asta deoarece casele locale sunt bine cunoscute pentru ca au ochi. Fereastra de mansarda suplimentara a fost adaugata cladirii in scopuri de racire si acum este unul dintre cele mai caracteristice aspecte ale arhitecturii sibiene. Dar sunt mai multe lucruri de vazut si de facut in Sibiu!

City Break in Sibiu

Plimba-te prin orasul de sus si de jos, nu te teme sa vizitezi curtile locale, deoarece ascund adesea niste pietre pretioase, se bucura de strazile sinuoase si de numeroasele cafenele. Nu rata Turnul Sfatului pentru cea mai buna vedere a orasului si a imprejurimilor.

Si odata ce ai terminat cu toate obiectivele turistice, pur si simplu bucura-te de atmosfera relaxata a acestui frumos oras.

Informatii aditionale

  • Tara: Romania

Articole similare

Galerie de imagini