Baile Romane – 2000 de ani de istorie Recomandat

Baile Romane sunt unul dintre cele mai frumoase situri istorice din Europa de Nord.

Baile Romane, aflate in inima orasului Bath, consta din ramasitele remarcabil conservate ale unuia dintre cele mai mari spa-uri religioase ale lumii antice. Izvoarele termale unice ale orasului se ridica in zona, iar baile inca curg cu apa calda naturala.

Baile Romane – 2000 de ani de istorie

Romanii au construit baile folosind 1,3 milioane de litri de apa incalzita natural, care se ridicau la suprafata in mod natural in fiecare zi. Baile au combinat vindecarea cu timpul liber si apa a fost canalizata prin bai folosind tevi de plumb si canale de plumb. Chiar si baile erau captusite cu plumb. Oamenii veneau din toate partile sa se scalde in ape si sa se inchine la templu.

Vizitatorii pot explora Baile Romane, pot merge pe pavajele romane originale si pot vedea ruinele Templului Sulis Minerva. Colectia muzeului, situata lânga complexul de scaldat, include un cap de bronz aurit al zeitei Sulis Minerva si alte artefacte romane.

Baile Romane atrage peste un milion de vizitatori pe an - facandu-l una dintre cele mai vizitate atractii de patrimoniu din Regatul Unit.

2.000 de ani de istorie va asteapta sa descoperiti si sa explorati!

Informatii aditionale

  • Tara: Marea Britanie

Galerie de imagini

Free Joomla! templates by Engine Templates